Sådan spare du penge på perfekte julegave

Den perfekte julegave til den perfekte pris købes ikke i December. Hvis du skal have noget for pengene så handler det om timing. Det er ikke raketvidenskab. Black Friday er dagen hvor du skal slå til. Den perfekte julegave skal dog kunne byttes. Hvis du køber den forkerte størrelse, farve eller bare rammer helt ved siden af. Derfor er det vigtigt har du handler et sted hvor din returret som minimum er 30 dage. Men optimalt længere.
Black Friday er 27/11.

Vores anbefalinger til hvor du kan slå til når Black Friday rammer.

Coolshop: Pris garanti og returnering indtil 15/1-2021
Du kan se det hos Coolshop.

Sinful: 365 dages returret. SAY WHAT??
Den perfekte gave til konen eller manden findes måske hos Sinful. Sidste år var deres julekalender et megahit. Du finder en Sinful julekalender her. I år lover de tre forskellige modeller. Så der er gode muligheder i forskellige prisklasser.

Mofibo: 30 dage gratis
Hvis du har et budget på 0 kroner er der stadig muligheder. Giv en gratis måned til lydbøger. Du kan læse denne guide til gratis lydbøger. Kort fortalt laver du et abonnemet med dit eget dankort og afmelder det med det samme. Kontoen giver du så i gave og modtageren står ikke med en konto som pludselig fornyer imod betaling. Hvis de ønsker at fortsætte efter de 30 dage skal de blot genaktivere medlemskabet. Medlemskabet skal først oprettes på dagen eller dagen før gaven gives.

Wish: Glem alt om retur og bestil 2 måneder før
Okay, Wish er til de små sjove gaver. Bestil for 200 kr. og hav gaver nok til den store familie. Husk at de ofte tager halvanden måned for at få tingene hjem. Bestil for højst $10 per bestilling for at undgå told. Tilgengæld kan du få en pung til 20kr. En mini drone til 30kr. Et knivsæt til 25kr. Osv. Men bestilt aldrig parfume, makeup eller andet som skal i eller på kroppen. Du ved aldrig hvis produkterne indeholder.