Sådan forlænger du holdbarheden af din cava

Cava er en ?effervescent? vin, der laves på samme måde som champagne. Den er derfor også ofte blevet kaldt spansk champagne, selvom der er forskellige teknikker og krav til produktionen af de to vinetyper. Cava er dog langt fra så kendt som champagne, og derfor er der også mange, der ikke ved, hvordan man skal forlænge holdbarheden af vinen.
Her får du nogle tips til, hvordan du kan forlænge holdbarheden af din cava, så du kan nyde vinen i længere tid og er du på udkig efter cava tilbud, så læs med.

Sådan opbevarer du din cava

Det er vigtigt at opbevare sin cava på den rigtige måde, hvis man vil have den til at holde sig så frisk som muligt. Cava skal opbevares køligt, men ikke for koldt. Det bedste er at opbevare cavaen på køl i en time, inden den serveres.
Cava skal desuden opbevares på flaske, så den ikke mister sin kulsyre. Når cavaen er åbnet, så er det også vigtigt at flaske den igen, så den ikke mister sin kulsyre.

Sådan vedligeholder du din cava

Det er også vigtigt at vedligeholde din cava, hvis den skal holde sig så frisk som muligt. Cava flasker kan rengøres med rent vand og en mild sæbe, inden den hældes på flaske igen.
Når cavaen er åbnet, så er det også vigtigt at flaske den igen, så den ikke mister sin kulsyre.

Sådan tjekker du, om din cava er for gammel

Det er ikke alle, der ved, hvordan man tjekker, om cava er for gammel. Cava kan holde sig i 2-3 år, men det er ikke alle, der ved, hvordan man tjekker, om cavaen er for gammel.
Det er nemmest at tjekke, om cavaen er for gammel, ved at smage på den. Hvis cavaen er for gammel, så vil den have en bitter gæret smag.

Tilbud på cava

Ønsker du at købe cava, så kan det være en god idé at købe det, når det er på tilbud, da det kan være dyrt at købe cava.
Hvis du er på udkig efter en god cava tilbud, så kan du starte med at kigge efter tilbud på Supervin.dk. Her kan du nemlig finde gode tilbud på cava og anden vin.

Konklusion

Cava er en fantastisk vin, som er lavet på samme måde som champagne. Cava er dog ikke lige så kendt som champagne, og derfor ved mange ikke, hvordan man bør opbevare og vedligeholde cavaen, hvis den skal holde sig så frisk som muligt.
Her har du fået nogle tips til, hvordan du kan forlænge holdbarheden af din cava, så du kan nyde den maksimalt.