Gaveidéer til teenageren

Uanset om de er i begyndelsen eller i midten af teenageårene, eller går på gymnasiet og er ved at forlade teenageperioden, er teenagere utrolig svære at købe gaver til. Ofte bliver ens gaver blot mødt med et lille suk og et mumlende tak, hvorefter gaven er sat op på en hylde, hvor den sandsynligvis vil blive i mange år. For at sikre, at du køber en gave, der falder i god smag hos teenageren, har vi herunder samlet vores bedste gaveidéer ? uanset  teenagerens alder og køn.

 

Tøj

Tøj kan være en svær gave at købe, særligt til teenagere du ikke kender så godt, da tøjstil er meget individuel. På trods af dette anbefaler vi alligevel, at du overvejer at give dem tøj, eftersom det rigtige tøj helt sikkert er noget, som teenageren vil få brugt. Det er dog vigtigt, at du vælger nogle populære tøjmærker, der også kan blive returneret eller byttet, hvis det ikke falder i gavemodtagerens smag. Et tøjmærke til teenagedrenge, der passer til langt de fleste, er Lacoste. Tøjet er meget neutralt, men følger alligevel tidens modetrends, og befinder sig i en nogenlunde prisklasse med god kvalitet. Hvis du derimod vil købe tøj til en pige, er mærker som VILA Clothes, ONLY og Calvin Klein et sikkert hit. Derudover ønsker mange piger sig nyt undertøj, der er mere voksent end tidligere, og her kan mærker Plaisir være et godt bud.

 

Flytte hjemmefra-ting

Som teenager skal man sandsynligvis snart flytte hjemmefra, og så er der masser af praktiske ting, der vil være en god gaveidé. Disse gaver kan godt virke kedelige og uinteressante, men vi lover dig, at teenageren vil sætte pris på disse ting i fremtiden. Gode gaver kan være tallerkner, kopper, glas, bestik og forskellige krydderier til køkkenet. Også håndklæder, børster, beholdere, lamper, opbevaringskasser, rengøringsmidler og pyntegenstande kan være hjælpsomme og gode at have, når den unge skal flytte hjemmefra.

 

Parfume

Hvis du køber en parfume til en ung pige eller dreng er det vigtigt, at duften ikke er for tung, men er passende for alder og livsstadie. Til piger vil vi derfor anbefale en sød og let duft, såsom ?Big Delicious Fresh Blossom? fra DKNY, ?Boss Femme? fra Hugo Boss, eller ?Versace Bright Crystal? fra Versace. Til den unge herre er det også vigtigt, at duften passer, men den skal ikke være sød ligesom til teenagepigen. Navnet har også en vis betydning her, så hold dig fra feminine navne på parfume, som f.eks. ?Eau de parfume?.  En cologne eller en Eau de Toilette er oftest et mere sikkert køb. Nogle af de gode parfumer til teenagedrengen er ?Paco Rabanne 1 million?, ?Victor & Rolf Spicebomb? og ?David Beckham Instinct?.

Her har du altså vores bedste gaveidéer til teenageren, som vi håber vil hjælpe dig i søgen efter den perfekte gave. Uanset hvilken du vælger er der dog en risiko for, at gavemodtageren alligevel ikke bliver glad for gaven. Derfor er det vigtigt at du sikrer dig, at der er mulighed for returnering og bytning.