Fede gaveidéer til ham

Til frossenpinden
Hvis der er noget, mænd stort set altid mangler, så er det sokker. De bliver ofte væk, det kan være svært at finde det rigtige makkerpar efter vask og der kommer huller i. Han mangler altid et par gode sokker, det er næsten stensikkert. Forkæl ham med et lækkert par, som kan holde fødderne varme på kolde dage. Hvis han er en aktiv mand, der elsker at opholde sig i naturen, så kan et par vandresokker være et ideelt alternativt til et par almindelige tynde sokker. De er varmere, blødere og af god kvalitet. Med et par gode vandresokker nedsættes risikoen for vabler markant. De er i stand til at absorbere og transportere fugt og sved væk, hvilket holder fødderne tørre og varme. Denne type sokker er både varme, komfortable og robuste, og det bedste af det hele ? de er mere slidstærke, og de er dermed sværere at slide hul på. En perfekt gaveidé til den aktive mand, der fryser om tæerne og altid mangler sokker i garderoben.

Til madelskeren

De fleste mænd elsker mad. Det behøver slet ikke være en fin og formel middag, det kan sagtens bare være en helt simpel ret. Hvis vi siger, at de fleste mænd elsker fastfood i form af en god snasket burger eller hotdog, så tager vi vist ikke helt fejl. Så her er svaret: forkæl ham med et hotdogkursus! Ja, du læste rigtigt. Det er simpelthen muligt at booke et hotdogkursus, hvor han lærer at lave ?en ristet med det hele? helt fra bunden ? ligesom de gør i en rigtig pølsevogn. Dette må være i enhver mands interesse.

Til handymanden

En handymand er ikke en mand, der nødvendigvis er uddannet håndværker eller lignende. Det er til gengæld en mand, der har hænderne skruet rigtigt på, når der skal anvendes værktøj og udføres praktiske opgaver i hjemmet. De fleste mænd bør eje et godt multi tool fra Leatherman, som et supplement til værktøjskassen i form af et funktionelt værktøj med flere funktioner. Med et funktionelt multitool er det lige før, at han kan lægge værktøjskassen et godt stykke til siden. Et multitool fra Leatherman er både lille og kompakt og dermed perfekt at have med rundt. Leatherman er en verdenskendt producent af værktøj i høj kvalitet, som sikrer ham et meget alsidigt stykke værktøj.

Til ham på farten

Efterhånden kan vi vist konkludere, at vi lever i en moderne og digital verden, hvor vi er nærmest afhængige af vores telefoner og andet elektronisk udstyr. Vi har brug for at være online det meste af tiden, og dette gælder ikke mindst også, når vi er på farten. Desværre har batteriteknologien ikke helt kunne følge med smartphoneudviklingen. Her spiller powerbanken en stor rolle, hvis man vil være sikker på at have strøm på sin telefon hele dagen. Hvis han endnu ikke ejer en god powerbank, så er det vist på tide. Powerbanken er kort og godt et transportabelt og genopladeligt batteri, der sørger for at oplade dine elektroniske apparater. Der findes forskellige modeller, hvor størrelse og antal opladninger kan variere. Hvis han tit er på farten og samtidig har brug for at holde liv i sine elektroniske enheder, så er powerbanken en genial gaveidé.