Denne Hængekøje Byder på Komfort i Verdensklasse

Der er få ting her i livet, der ligger ligeså meget op til afslapning, som en hængekøje. Det er en utrolig simpel ting, sådan en hængekøje: typisk bare noget stof, der er strakt ud imellem to træer, eller lignende. Men man kan nærmest instinktivt mærke, hvor behageligt det ville være bare at smide sig der, og slappe helt af. Man kan roligt vippe frem og tilbage, mens man dufter til den friske natur, og glemmer alt om verdens problemer.

En hængekøje er derfor også en populær ting at købe til haven. Den koster nærmest ingenting, er super let at sætte op, og fylder nul og niks når man pakker den ned. Den er samtidig eftertragtet af børn og voksne i alle aldre: selv hvis man aldrig har set en hængekøje før, så ved man med det samme hvad det er. På en varm sommerdag er det altså ikke noget bedre, end at ligge på en hængekøje i skyggen, og sippe på en kold drink.

Men hvad hvis det var muligt, at gøre oplevelsen med en hængekøje endnu bedre? Hvis du kunne tage denne geniale opfindelse, der skaber ro og komfort, og gøre den luksuriøs? På en måde er en hængekøje jo allerede luksus: det føles i hvert fald sådan! Men kigger man lidt nærmere på en almindelig hængekøje, kan man jo godt se, at den ikke er specielt luksuriøs i sig selv. Det er typisk ikke mere end et stykke stof, eller et net lavet af syntetiske fibre, som er spændt op i et stativ eller imellem nogle træer. Det føles luksuriøst at slappe af i den, men i sig selv, er den utroligt simpel.

Hvad hvis man designede en hængekøje fra bunden af, med absolut komfort og luksus i tankerne? Kunne det tænkes, at man kan tage den lækre følelse af at nyde livet i en hængekøje, og gøre den 10 gange stærkere?

Spørger du hvem som helst i min husstand, så er svaret et rungende ja! Vi har nemlig anskaffet os en fatboy hængekøje, og lad mig sige: det er altså komfort i verdensklasse! Fatboy har nemlig lavet en hængekøje, der er blød og behagelig uanset hvordan man ligger i den. Den har endda en indbygget pude! Når først man er faldet i søvn i en Fatboy hængekøje, så kan man ikke få sig selv til, at ligge i en almindelig hængekøje igen. Det er lidt som forskellen på, at sidde indeklemt på budgetsæderne på en 5 timer lang flyvetur, og så til at smække benene op på første klasse.

Jeg er også vild med, at de har taget højde for det hele. Fatboy hængekøjen kan fås med stativ og regncover. Man går altså ikke glip af luksus, bare fordi man ikke har træer i haven. Samtidig slipper man for at pakke det hele væk, bare fordi det regner lidt.