4 gode grunde til at tjene lidt ekstra

Der kan være mange gode grunde til at man vil tjene lidt ekstra penge ved siden af eller igennem arbejdet. Det kan være du vil købe mere legetøj til barnet eller barnebarnet. Det kan være du vil købe flere planter til haven. Det kan være du vil have den kjole fra Ganni, du har kigget på så længe. Det kan være du vil til udlandet på ferie eller bare længere fra Danmark end du plejer eller i længere tid. Vi ser her nærmere på fire gode grunde til at tjene lidt ekstra.

Den første grund du bør overveje er at kunne forkæle dit barn, barnebarn, nevø eller et andet barn, du synes fortjener mere. Det kan såmænd også være velgørenhed, hvor du vil donere til forældreløse børns julegaver eller tøj og mad til børn i tredjeverdenslande. Der er mange børn, der kan have glæde af at have en smule mere i hverdagen, men der er også dem, hvor mindre er mere, så tænk dig om en gang, før du vælger det som grund til at arbejde mere.

En anden grund til at tjene lidt ekstra er at forkæle dig selv. Tøj til kvinder bliver der altid sat pris på, uanset om det er til dig selv, kæresten eller konen, din mor, din bedstemor eller en anden kvinde i dit liv. Der findes ikke en kvinde her i verden, der ikke kan få plads til mere tøj, selv hvis det kræver et nyt skab eller en ny kommode ? de køber gladeligt mere plads, hvis de har for meget tøj. Og det er selvfølgelig ikke som sådan ?for meget? tøj, bare mere end der er plads til, men det problem kan der som sagt hurtigt rettes op på.

Som nummer tre på listen har vi flere penge til ferien. Uanset om du vil til Løkken eller Ærø, en tur over broen til Sverige eller over grænsen til Tyskland, med fly til De Kanariske Øer eller over atlanterhavet for at besøge kære Donald Trump, så kan en smule ekstra penge kun gøre ferien endnu bedre. Med nok ekstra penge kan en tur til Gran Canaria blive en tur til Thailand eller Vietnam, som er en langt mere kulturelt interessant oplevelse, hvor man kan lære alverdens ting, man ikke kan forestille sig, før man tager afsted.

Den sidste grund vil vil se på er noget mindre spændende, da det handler om at betale tilbage på lånet til huset eller bilen. Hvis du har et lån er det med at betale det tilbage så hurtigt som muligt, så du kan få din frihed tilbage. Lån har mere til fælles med slaveri end de fleste tror, men det er der såmænd også andre ting i vores samfund, der har.